het Aanbod van EducatiQ

maatwerk onderwijs

Heeft u een of meerdere (hoog)begaafde leerlingen op uw school en u loopt tegen uitdagingen aan? EducatiQ begeleidt deze leerling(en) graag. De begeleiding kan op school plaatsvinden. Ook is het mogelijk om EducatiQ in te schakelen voor uw team, denk hierbij aan individuele begeleiding of groepsbegeleiding, trainingen en studiedagen. Overweegt u passend onderwijs voor (hoog)begaafden op uw school? Dan kan EducatiQ u helpen met het opzetten en/of verbeteren hiervan.

coaching

Je bent hoogbegaafd (of u bent ouder van een hoogbegaafd kind), misschien weet je dit al een tijdje of ben je er net achter. In ieder geval betekent dit dat jij net even anders naar de wereld kijkt en deze anders ervaart dan anderen. Zeker is dat jij een enorm cognitief potentieel hebt! Naast dit potentieel brengt hoogbegaafdheid ook vaak uitdagingen met zich mee. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou (of uw kind) kan betekenen? Lees dan verder.

trainingen & lezingen

EducatiQ biedt verschillende (online) lezingen en trainingen over hoogbegaafdheid en onderwerpen rondom hoogbegaafdheid. Mocht er meer behoefte zijn aan een training op maat of staat de gewenste training/lezing er niet tussen, neem dan gerust contact dan bespreken we of EducatiQ een training of lezingen naar behoefte kan verzorgen.